Exista multe motive bune pentru a alege obiecte sanitare Villeroy & Boch. De exemplu, exista calitatea materialului ceramic. Exceleaza prin robustete, deoarece este rezistenta la caldura si frig, si prin longevitate, deoarece este rezistenta la zgarieturi si impact. Rafinamentul suprafetei CeramicPlus are si avantaje, deoarece apa pur si simplu aluneca de pe suprafete si chiuveta este astfel foarte usor de pastrat curata.

Gama larga de culori si decoruri pentru obiecte sanitare Villeroy & Boch va permite sa va proiectati baia dupa gusturile personale. Selectia include numeroase culori ceramice rezistente la lumina si doua decoruri clasice. De la alb stralucitor la lumini colorate, alegerea va apartine. Efectele de culoare diferite va permit sa va coordonati chiuveta din ceramica cu blatul, pentru a crea un aspect elegant si personalizat pana la ultimul detaliu.

Obiecte sanitare Villeroy & Boch pentru baia dvs

sanitare Villeroy & Boch

Creati lumini calde cu tonurile de bej, inclusiv culorile populare de Ivory si Crema. Sau maronii pamantii, cum ar fi Cappuccino, pentru a oferi baii tale o senzatie naturala. O gama de gri elegante completeaza paleta de culori: Fossil delicat, grafit elegant si abanos expresiv se coordoneaza deosebit de bine cu suprafetele de beton la moda si piatra naturala deschisa sau inchisa.

Orice obiecte sanitare Villeroy & Boch va vor convinge si pe dvs. Pe langa flexibilitatea ridicata atunci cand va proiectati baia, tehnologiile Villeroy & Boch va ajuta si sa economisiti apa si energie. Numeroasele culori si forme va vor rasfata cu multitudinea de optiuni. Indiferent daca este din inox, crom sau aceeasi culoare ca chiuveta dvs., puteti asorta culorile din baie.

CeramicPlus este inovatia pentru suprafete ceramice curate si deosebit de usor de intretinut. Rafinarea suprafetei CeramicPlus are un avantaj decisiv: fluidele se desprind de pe aceasta suprafata iar reziduurile precum murdaria si depunerile se vor lipi cu greu.

Oricand aveti nevoie de idei pentru baia dvs, atunci obiectele sanitare de la Villeroy & Boch vor fi alegerea potrivita.