Ti-a incoltit ideea unui vas WC suspendat? Pe mine nu ma mira. Si spun asta pentru ca vasele WC suspendate primesc nota 10 atat la capitolul design si ergonomie cat si la capitolul functionalitate si igiena.

Daca stai pe ganduri, fara alte introduceri, iata 5 motive sa alegi un vas WC suspendat.

1. Nimic la vedere cu un vas WC suspendat

Hai sa recunoastem ca designul este de cele mai multe ori factorul decisiv in alegerea de obiecte sanitare. In baie, alegerea unui WC este strans legata de designul de interior, mai ales atunci cand este vorba de o reamenajeare.

vas wc suspendat cu capac soft close

Mascarea completa a instalatiilor creaza un design aerisit si nici partea de igiena nu e de neglijat. Nu mai este nevoie sa acorzi atentie instalatiei de alimentare sau instalatiei de scurgere.

2. Igiena maxima

Stii cata atentie necesita curatarea zonei de imbinare dintre vasul de toaleta si pardoseala. Scapi de acest aspect si cureti intreaga pardoseala foarte usor. Mai putin de curatat si mai usor de intretinut.

3. Vasul WC suspendat si economia de spatiu

Nu ai doar un WC incastrat, ai si rezervorul mascat in perete, apa fiind trasa prin apasarea unui simplu buton montat pe perete. Obtii mai mult spatiu in baie si designul de interior este cu siguranta mai aerisit. Obtii o baie moderna, cu aspecte minimaliste.

4. Mai multe posibilitati de design interior

Poti amenaja baia cum iti doresti. Daca te fascineaza baile din hoteluri sau din revistele de design interior, poti avea si tu una. Achizitioneaza un vas WC suspendat cu capac soft close si nimeni nu va mai tranti vreodata capacul. 🙂

wc suspendat

5. Cumperi mai mult si platesti mai putin

Cum? Cumparand la set! Poti achizitiona un set vas WC suspendat care contine tot ce ai nevoie:

  • vas WC suspendat
  • capac cu inchidere lenta
  • rama
  • set de fixare WC incastrat
  • clapeta de actionare

In functie de modelul ales, poti castiga cumparand obiecte sanitare la set intre 20% si 40% din valoarea totala a acestora.

Vase WC suspendate si cautarile in Google

Spuneam in articolul trecut, Cada de baie – tendinte in 2022,  ca urmaresc felul in care sunt in care oamenii cauta obiecte sanitare pe Google, inclusiv WC-uri suspendate sau incastrate. Cautarea castigatoare este „WC suspendat pareri”. 0755 779 691 este numarul la care poti primi informatii corecte si exacte, nu pareri. 🙂

Set vas WC suspendat Villeroy&Boch Soul DirectFlush

Alte cautari de interes in Google legate de subiectul in discutie:

In incheiere, nu imi ramane de spus decat un singur lucru: aboneaza-te la noutati!