Iti recomand gama Subway 2.0 de toalete (vase wc) si bideuri de la Villeroy&Boch. Nu intamplator designerii de interior recomanda aceasta gama de produse ceramice, pur si simplu indeplinesc orice cerinta in baie, de la design la functionalitate, de la igiena la inovatii. Toti cautam produse si obiecte sanitare care sa ne faca viata mai simpla.

Gama de obiecte sanitare Subway 2.0 este diversa. Trebuie sa ii dam Caesarului ceea ce i se cuvine si sa recunoastem ca cei de la Villeroy&Boch s-au intrecut atunci cand au proiectat o colectie pentru baie atat de diversa si versatila. Amenajarea bailor a devenit pur si simplu mai usoara si mai fluida.

Colectia Subway 2.0: baia ta, stilul tau, toaleta ta

Nevoia de individualitate este subliniata prin designul minimalist usor de integrat atat in baile generoase ca marime cat si in baile foate mici. Confortul este pus la egalitate cu expresia artistica. Mai mult decat atat, pentru a veni in ajutorul celor care nu isi permit un designer de interior, au dezvoltat o aplicatie, un planificator de baie online. Este cel mai simplu mod de a te convinge cat de versatile si de usor de alaturat sunt obiectele sanitare din colectia Subway 2.0

Colectia Subway 2.0 de la Villeroy&Boch contine toalete, bideuri, lavoare si mobilier de baie. Astazi vreau sa ne concentram atentia catre toalete, mai exact catre indispensabilele vase wc.

Subway 2.0 Villeroy & Boch

DirectFlush, igiena la superlativ

Un vas wc Subway 2.0 este atat un obiect functional din baie, cat si o opera de inginerie datorita functiei DirectFlush. Tehnologia fara rama este de departe cea mai potrivita pentru a mentine o igiena excelenta in baie.

Reduce consumul de apa

Sistemul AquaReduct cu care sunt dotate vasele WC din gama Subway 2.0 economiseste aproximativ 1.5 l de apa la fiecare utilizare! Oare ce economie faci intr-un an?! In plus, contribui activ la protejarea mediului.

Fara mirosuri urate in baie

Constructia vaselor de toaleta din aceasta colectie de la Villeroy&Boch favorizeaza reducerea mirosurilor urate.

Asadar, daca vrei sa iesi castigator atat la capitolul design cat si la capitolul functionalitate inalta, achizitioneaza un vas wc din colectia Subway 2.0 si obiecte sanitare din aceeasi versatila, igienica si  splendida colectie.