Cum ar fi obiectele sanitare fără accesorii  ? Te-ai gândit vreodată : ce obiecte sanitare poți achiziționa și folosi ca baia ta să se transforme într-un spatiu wow?

Care sunt detaliile care fac diferența?  Prin detalii mă refer la acei robineți pentru cadă și chiuvetă care aduc, cu siguranță, o transformare a băii tale. Noile colecții 2022 au adus în atenția cumpărătorilor modele noi de robineți, cu culori nemaivăzute și, cu siguranță, neașteptate. Obiecte sanitare cu robineți în nuanță de roz, nuanță de aur galben lucios sau mat, ne-au surprins plăcut iar robineții negri cu care ne-am obișnuit au fost detronați.

Paleta de culori noi pentru obiecte sanitare

Cu ce ne-au surprins producâtorii de obiecte sanitare, pe lângă culori ? Cu modele extravagante, contemporane, colecții cu forme retro si care se integrează neașteptat de bine cu celelalte note elegante, dar totodată sobre. Cu  dimensiuni și forme XL, au cu siguranță cel mai mare impact când vine vorba de alegerea obiectelor sanitare si a bateriilor de baie.

obuecte sanitare romania

Siluetele îndrăznețe ale robinetilor sau bateriilor din tendințele acestui an ne arată că orice este posibil și că imaginația nu are limite. Atunci când îți creezi baia visurilor tale sau o renovezi, obiectele sanitare trebuie să aibă forme și culori în stilul tău propriu. Ideal este să se muleze după propriile gusturi, propriile idealuri și mai ales, propriul stil. Baia ta, stilul tău.

Ai citit articolul „Obiecte Sanitare Pentru Orice Baie, Mica Sau Mare„?

Noile modele nu au uitat nici de cei care preferă minimalismul și simplitatea, căci aceasta este într-adevăr elegantă, pentru mulți dintre noi.

Așadar, dacă eșți în căutare de idei, cu siguranță internetul este primul nostru ajutor.
Nu te limita la ideile altcuiva, vino tu cu propriile idei și gusturi.  Ce este mai frumos decât amprenta personală în propria casă, bucătărie sau  baie ?

Suntem în era în care, totul este posibil iar dacă nu este, facem să fie. Crează-ți propria baie din propriile gusturi.