Nu toata lumea are avantajul de a avea o baie mare, dar nu lasati asta sa va dezamageasca. La noi puteti gasi o gama uimitoare de obiecte sanitare, ideale pentru a decora orice baie noua sau existenta. Tinand cont de dimensiunile si forma baii, este posibil sa alegeti ceva care sa se potriveasca nevoilor.

Robinetele ofera o oportunitate excelenta de a aduce un plus de rafinament în baia dvs. Exista o gama larga de modele si culori disponibile, asa ca alegerea dvs. va depinde doar de gusturi. De exemplu, puteti alege robinete negre pentru a adauga contrast unei bai complet albe, sau aurii pentru o nota de lux.

De asemenea, este important sa va ganditi la tipul de chiuveta pe care l-ati dori pentru baie, deoarece aceasta va va determina alegerile pentru robinete. Nu uitati sa luati in considerare functionalitatea aici. Daca exista copii sau persoane in varsta care folosesc baia dvs., ar trebui sa va asigurati ca robinetele sunt usor de deschis si oprit.

Obiecte sanitare pentru baia dvs

obiecet sanitare moderne

Toaletele sunt la fel de importante intr-o baie,de aceea este important sa fie functionale si practice. Toaletele sunt disponibile pe modele de colt sau toalete montate pe perete, permitandu-va sa creati un aspect ultra modern si, in acelasi timp, sa aveti toaleta la o inaltime care sa se potriveasca dvs. si familiei dvs. Acestea va si permit sa ascundeti toate instalatiile sanitare si conductele in perete, oferind baii dumneavoastra un aspect mai aerisit.

Toata lumea iubeste sa faca o baie. Cazile sunt cele mai bune, mai ales dupa o zi lunga de munca grea, cand tot ceea ce vrei sa faci este sa te relaxezi si sa te eliberezi de stres, oferindu-ti putin timp pentru tine. In zilele noastre, baile sunt obiecte sanitare disponibile intr-o gama atat de larga, permitandu-va sa alegeti exact ceea ce vi se potriveste. Sunt disponibile si in forma de L sau P, fiind mai late la un capat si inguste la celalalt. Acest lucru este ideal daca incercati sa economisiti spatiu in baie si, in acelasi timp, va va oferi o zona mai larga pentru dus.