Sunt incantata de ultimele colectii de obiecte sanitare Hatria Nido. Se vede interventia si colaborarea cu designeri de interior si designeri de produs. Stilul propus de noile colectii de la Hatria este unul aerisit, cursiv, usor de integrat in orice baie, indiferent de stil.

Obiectele sanitare Hatria Nido sunt realizate dintr-o ceramica de inalta calitate, cu proprietati antibacteriene si o durabilitate excelenta. Daca iti doresti WC-uri, bideuri si lavoare elegante, care sa tina o viata, atunci colectia Nido de la Hatria este perfecta pentru tine.

Obiecte sanitare pentru o ambianta moderna

Cei mai multi dintre noi locuim in apartamente si spatiul din baie este unul limitat, uneori chiar prea mic. 🙂 Producatorii de obiecte de sanitare sunt constienti de acest lucru, mai ales cei din Europa. Nici italienii din mediul urban nu stau mai bine la capitolul spatiu util in baie, tocmai de aceea producatorul originar din tara in forma de cizma a dezvoltat un curent minimalist, cu un design care urmareste o ergonomie maxima.

Aspectul exclusivist si inclinatia catre estetica fara a pierde la capitolul functionalitate este o caracteristica a designerilor italieni, atat in moda cat si in proiectarea si productia de articole sanitare pentru baie.

vw bideu hatria nido

WC-uri si bideuri  Hatria Nido pentru o baie moderna

Fac o paranteza sa iti povestesc ceva…

Inca imi aduc aminte cand am vazut prima data un bideu… Ma aflam in vizita la niste oameni cu stare, care isi construisera casa visurilor. Am ramas cateva zile la ei, a fost mai fain decat la multe pensiuni in care am fost cazata.

Soc!, aveau bideu in baie. Mi-ua spus ca il pot folosi. Mi-a fost jena sa le spun ca nu stiu cum se foloseste.  :)) In anii urmatori au inceput sa fie integrate si lumea s-a obisnuit cu ele, de la elemente de lux au ajuns sa fie obiecte sanitare care tin de un confort firesc.

Lavoare Hatria Nido, eleganta deosebita

Lavoarele suspendate de la Hatria, colectia Nido impresioneaza prin forme si finisajele deosebite. Forma usor alungita si adancimea atent calculata sunt elemente care contribuie atat starea de confort cat si la integrarea armonioasa in orice tip de design.

Italienii sunt renumiti atat pentru ceramica de calitate cat si pentru design, Cand cele doua se imbina nu poate sa rezullte decat obiecte sanitare de lux. La capitolul preturi, vei avea o mare surprindere, pentru ca rar exista si ieftin si bun. De data asta, ai tras lozul castigator!