Noua ne plac obiectele saitare de la Villeroy&Boch, si mai ales si mai ales pretioasele cazi de baie Oberon si Squaro Edge. Iata si marturia unui client, un dezvoltator imobiliar care a ales sa utileze baile cu produse de pe site-ul www.robinetebaie.ro.

„Domeniul imobiliar te ia prin surprindere mereu si tocmai de aceea, trebuie sa fii intotdeauna pregatit si informat.

Am reusit ceea ce ne-am propus mereu, adica sa avem finisaje de calitate dar si obiectele sanitare de top.

Am ajuns la al 10-lea bloc deja iar aici discutiile au dus catre variantele de top ale produselor pe care le vom avea expuse si din care, viitorii proprietari sa poata alege ceea ce le place. Mail-ul sefilor a fost : am nevoie de niste recomandari pentru colectii de top in ceea ce priveste cazile de baie.

Primul meu gand a fost : habar nu am, in primul rand cate branduri sunt pe piata, care sunt acele colectii de top, care sunt cele mai cautate si mai ales, care sunt cele mai calitative ? Ajutandu-ma de cativa colegi si de experienta anterioara, am inceput sa caut colectii de top si am ajuns la cazi baie Oberon si  cazi baie Squaro Edge.

Producatorii sunt binecunoscutii Billeroy &Boch, iar Oberon si Squaro Edge sunt unele dintre cele mai cunoscute si de top colectii ale lor. Villeroy &Boch sunt  vechi  pe aceasta piata obiectelor sanitare si cunoscuti pentru calitatea materiallelor si designul modern.

Se adreseaza unui alt tip de client, acel client pretentios si care stie ce vream care pune accent pe calitate inalta dar si un rezultat cu adevarat practic.

Acest tip de cazi baie Oberon si  cazi baie Squaro Edge sunt acele produse care dau stil bailor, care spun o poveste. Calitatea face diferenta, iar desinul intregeste acest lucru. Asta ne dorim noi pentru noile apartamente. Si asta isi doresc si clientii nostri.

Am ales cazi de baie cu personalitate. Ne dorim ca si clientul sa beneficieze cat mai mult dupa investitia pe care atat el a facut-o, dar si noi.

Clientii nostri, prietenii nostri.
Acesta este mottoul nostru si nu ne abatem de la el.”

Asta numim noi, cei de la www.robinetebaie.ro achizitie in cunostinta de cauza. Ne bucuram sa va avem ca si clienti si va multumim pentru feedback.

Autor: Nicoleta Pomer