Mie imi plac povestile si iubesc obiectele sanitare care reusesc sa imi transmita un mesaj, sa ma imbie prin forma, printr-o simplitate subtila si printr-o armonie care ma duce cu gandul la arta.  Am descoperit colectia de lavoare Loop&Friends (Villeroy&Bosh) si a fost „Love at first time”.

Sunt atat de elegante incat eu, femeie ahtiata dupa simplu si frumos, le-as lua pe toate! Foarte greu mi-a fost sa ma decid. Uite cele 2 lavoare Loop&Friends care m-au cucerit instant. Pur si simplu imi venea sa dau cu banul si sa aleaga soarta. 🙂

Tu ce lavoar ai fi ales? Acum imi dai dreptate?

Intreaga colectie Loop&Friends  de la Villeroy&Bosh este eleganta si are un aspect soft. Mie mi se par potrivite pentru in orice baie, inclusiv pentru baile din industria hoteliera. Imi place foarte mult faptul ca sistemul de scurgere este alb, aproape invizibil.

Lavoare Loop&Friends pret

Chiar credeai ca o sa vorbesc despre unele din cele mai faine lavoare fara sa iti spun si cat costa? Nuuu… Iti spun si ca acum sunt la reducere. Lavoarul rotund este redus de la 2747 lei la 1609 lei, mai exact, daca te grabesti, poti profita de o reducere de 46%. Suna bine?

Lavoarul rotund este redus cu 36%, adica de la 2337 lei cat costa, acum il poti cumpara cu 1339 lei. Stii si tu ca vestile bune circula repede, asa ca ar trebui sa te grabesti.

Obiecte sanitare Villeroy&Bosh la preturi prietenose cu portofelul sau cardul

Daca cumperi obiecte sanitare Villeroy&Bosh, cumperi calitate. Brandul asta are peste 200 de ani de existenta si cand vine vorba de ceramica, sunt magicieni. Fac tot ceea ce inseamna obiecte sanitare si sunt renumiti pentru produsele care tin o viata.

Daca esti in cautare de obiecte sanitare cu efect WOW, eu iti recomand sa ii iei in considerare. Au multe colectii de obiecte sanitare din care poti alege. Iti poti face o baie zen, asa ca in reviste, cu obiecte sanitare Villeroy &Bosh. Faptul ca au game complete te juta sa ramai in caelasi stil de design.  😉

Autor: Nicoleta Pomer