Desi este una dintre cele mai esentiale zone ale casei, poate fi greu sa devenim entuziasmati de designul baii. Suportam un design plictisitor si alegeri de decor proaste de ani de zile, pana cand nu avem alta alternativa decat sa venim cu ceva nou, ca de exemplu obiecte sanitare Ideal Standard.

De multe ori asta se intampla atunci cand reamenajarea nu mai poate fi amanata. Baia fiecaruia este diferita, dar exista cateva tendinte majore de stil, toate avand propriile avantaje si dezavantaje. Intelegerea beneficiilor si dezavantajelor fiecaruia va poate ajuta sa va ganditi la ce stil se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Din fericire, avem o gama larga de obiecte sanitare Ideal Standard care sa se potriveasca nevoilor dvs.

Alb simplu. Unul dintre stilurile predominante pentru designul baii din ultimii ani a fost cel simplu. Faianta alba eleganta, podelele albe si un aspect foarte minimal. Exista cu siguranta avantaje pentru acest tip de aspect, prin faptul ca suprafetele albe ofera impresia de curatenie.

Cu toate acestea, exista un dezavantaj al acestui tip de design. Anume, prea multe obiecte albe stralucitoare pot face casa dvs sa para mai mult o sala de operatie decat o baie si poate deveni rece si neprimitoare.

obiecte sanitare ideal standard

Obiecte sanitare Ideal Standard pentru bai moderne

Modern. Paginile lucioase ale revistelor de interior sunt pline de cele mai recente tendinte in designul bailor. Cazile cu forme diferite, chiuvetele plutitoare sau suprafetele cromate stralucitoare sunt extrem de la moda in acest moment. Oricand doriti sa aveti ultimele inovatii in materie de decor, puteti sa va orientati catre obiecte sanitare Ideal Standard. Gama larga din care puteti alege va face posibila transformarea baii dvs, totul intr-un buget acceptabil.

Colorat. Multe persoane fug de stilul alb, clasic, al bailor, preferand o pata de culoare in acest spatiu. O gresie sau faianta rosie sau albastra, dulapuri negre mate sau chiar covorase de baie plusate sunt doar cateva din exemplele la care puteti recurge. Toate acestea, impletite cu obiecte sanitare Ideal Standard alese cu gust, vor transforma complet baia dvs.

Daca simtiti ca baia dvs. a devenit prea plictisitoare, atunci este usor sa o faceti mai calda si mai primitoare prin adaugarea unor accesorii stralucitoare, montarea unui dulap colorat sau cumparand un covoras moale de baie.