Alegerea intre traditie si modernitate nu este intotdeauna usoara. O astfel de dilema apare in special la amenajarea bailor, in contextul amenajarii interioare. De exemplu, la selectarea de lavoare baie. Ce se intampla daca atat lavoarele din ceramica, cat si cele din granit au avantaje? Din fericire avem raspunsul. 🙂

In portofoliul de echipamente pentru baie veti gasi o gama larga de lavoare baie ceramice in diverse culori. Aceasta este o dovada excelenta ca ele au devenit o parte permanenta a decorului unei bai si ofera o serie de avantaje.

Chiuvetele traditionale din ceramica ofera usurinta de curatare, designul universal potrivit pentru fiecare interior si o gama foarte larga de posibilitati. Aceasta solutie este atat de populara incat puteti alege dintr-o mare varietate de modele, forme, dimensiuni si chiar culori.

lavoare si chiuvere baie

Cu o selectie atat de bogata, chiuvetele din ceramica sunt accesibile, ceea ce este avantajul lor cheie. Punctele forte ale acestui material includ rezistenta la depunerile de calcar si agentii iritanti.

Elegantele lavoare baie din granit sunt extrem de durabile, deoarece granitul este rezistent la umiditate, pete sau impact si nu absoarbe mirosurile. Suprafata lavoarelor din granit este neteda si placuta la atingere. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj care il deosebeste de ceramica clasica este aspectul sau uimitor. Este greu de rezistat impresiei ca lavoarele din granit sunt perfecte pentru interioare carora dorim sa adaugam o nota luxoasa, nobila.

Lavoare baie – Traditie sau modernitate?

Cu toate acestea, nu exista un raspuns universal la intrebarea: ce material este mai bine sa aleg atunci cand doresc o chiuveta. Chiuvetele traditionale din ceramica au multe avantaje, care le fac greu de eliminat. Cu toate acestea, este imposibil sa ignori farmecul si clasa produselor din granit, care devin din ce in ce mai populare pe piata. Daca, mai presus de toate, pretuiti caracteristici precum universalitatea sau accesibilitatea, alegeti o chiuveta din ceramica. In timp ce, daca pretuiti designul unic si durabilitatea ridicata, produsele din granit sunt potrivite pentru dvs.