Dupa o cautare rapita pe google, am observant faptul ca, in momentul de fata, cei mai cumparati si cautati sunt robineti de baie de culoare neagra.

De ce ?

Aspectul este cel care o sa atraga intotdeauna ochiul clientului ! Este de ajuns sa aiba un model mai de actualitate, modern si cu siguranta o sa fie favorit ! Negrul este punctul forte in ceea ce priveste robinetii de baie. Modern si frapant, finisajul negru este din ce in ce mai popular. In special daca este un finisaj mat, nu se va murdari la fel de rapid ca finisajul cromat, de exemplu, sau cel puțin nu va fi la fel de evident. Contrastul dintre albul dulapurilor si al lavoarului și negrul bateriei ofera un efect estetic placut.

Observam prin rezultatele primite pe paginile internului faptul ca majoritatea clientilor aleg bai din ce in ce mai moderne.

Fie ca iti construiesti sau renovezi baia, primele lucruri pe care le vei alege vor fi obiectele sanitare si accesoriile, printre care si robinetii.

Initial poate te gandesti ca nu are de ce sa fie o alegere grea, caci nu este nimic dificil insa cand ajungi in lumea robinetilor de baie, vei vedea ca exista o multitudine de culori, dimensiuni, functionalitati. Daca vrei sa te bucuri de un confort sporit vei vedea ca exista multe detalii la care nu te-ai gandit pana atunci. Fiecare dintre noi trebuie sa aleaga bateria de baie potrivita pentru baia si pentru nevoile sale.

De ce să alegi cei mai buni robineti de baie ?

Robinetii de la baie, crezi sau nu, sunt folositi foarte des. Gandeste-te doar la rutina de dimineata, de seara, precum si la toate datile in care trebuie sa te speli pe maini inainte de a manca sau dupa ce ai folosit toaleta. Tinand cont de momentul actual, cel mai important aspect in a tine virusul deoparte este spalarea cat mai des pe maini.

Un alt aspect foarte important este numarul de persoane care locuiesc intr-un apartament sau casa. Astfel vei ajunge la concluzia ca robinetii d ela baie vor fi folositi intens zilnic, motiv pentru care ai nevoie de cel mai bun si rezistent model.

Cum alegi cei mai buni robineti de baie ?

Bateria de lavoar sau robinetul de la chiuveta, cum ii spunem in limbaj comun poate fi o alegere grea pentru un comparator neinformat, fara experienta. Pentru cea mai buna alegere, trebuie sa te informezi la randul tau pentru a face cea mai buna alegere.

Dupa ce vei avea raspunsurile la urmatoarele intrebari, o sa stii ca faci alegerea corecta.

  • Ce tip de montare trebuie sa aiba bateria pentru baie ?
  • Ce devit de apa o sa aiba ?
  • Cat de mult conteaza designul si cum pot aalege ceva care sa se potriveasca estetic cu baia mea ?

 

Finisajul

O influenta importanta asupra aspectului final al baii il are si finisajul bateriilor de baie.

Profesionalistii recomanda sa alegi acelasi finisaj pentru elementele functionale ale baii, spre exemplu : bateria de dus sau cada precum si suporturile pentru produsele metalice.

Iata ce optiuni ai :

  • Finisaj negru
  • Finisaj cromat
  • Finisaj cromat mat
  • Alama
  • Nichel
  • Bronz