Cand discutam de acest tip de cazi freestanding premium, putem spune lux si atat.
Nu mai au nevoie de o introducere caci, aceste cazi freestanding premium reprezinta ceea ce noi numim luxul si perfectiunea unei bai.

Prima data cand am vazut o casa cu acest tip de cada, am spus : asa voi avea si eu la casa mea, candva. Sunt sigura ca deja va imaginati cum aceasta cada in mijlocul baii, cu o priveliste catre padure, cu multi pomi care va inconjoara si natura verde in fata, nu poate decat sa va aduca un zambet pe buze si un sentiment de liniste.

Aspectul baii se schimba radical si toata atentia o capteaza acest tip de cada.

Cazi freestanding premium si bai incantatoare

Daca ar fi sa clasific aspectele pentru care eu as alege acest tip de cada, pe primul loc as pune forma. Forma, curbele ei sunt atat de speciale incat este imposibil sa nu isi gaseasca locul in baia dumneavoastra.

cazi freestanding de lux

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta gresiei si faiantei pe care o veti alege pentru viittoarea baie caci acest tip de cada, se pliaza perfect cu orice alegere ati face.

Un alt motiv demn de mentionat este spatiul caci nu mai trebuie pozitionata intr-un anumit colt, asa cum trebuie sa facem cand vine vorba de cada normala.

Recomandare articol: Cada De Baie – Tendinte In 2022

Sunt extrem de frumoase dar ce m-a convins sa aleg o astfel de baie a fost si calitatea caci sunt extrem de bine facute, fiind la vedere fiecare coltisor din ea.

Fiecare baie pe care o vom face in acest tip de baie, o sa ne duca cu gandul la o scena dintr-un film.

Daca mai adaugam si cativa trandafiri, niste lumanari, spuma si un pahar de vin alb sau rose, nostalgia este prezenta cu siguranta.

Lasati-va purtati de nou si eleganta si alegeti unul dintre modelele de cazi freestanding premium.