O cada este de obicei cel mai important element din baia noastra, ocupand un spatiu central in orice baie. Din aceasta cauza, va recomandam sa achizitionati cazi baie de dimensiuni mai mari, deoarece o cada este atat placuta din punct de vedere estetic, cat si cea mai rentabila alegere pentru cresterea valorii generale a casei dvs.

Desigur, aceasta decizie se va reduce la cat spatiu aveti la dispozitie, dar alegerile comune pentru spatiile de locuit o reprezinta cazile, deoarece sunt atragatoare din punct de vedere vizual, precum si o investitie excelenta in ceea ce priveste calitatea. Cazile de baie independente pot fi, de asemenea, dotate cu dus, adaugand o optiune mai atractiva atat pentru confort, cat si pentru valoare adaugata.

Cazi baie care cresc valoarea locuintei

Inlocuirea unei cazi baie cu un dus devalorizeaza o casa sau un apartament? In multe cazuri, inlocuirea unei cazi de baie in favoarea unui dus va deprecia de obicei o casa. Diferenta de suma nu va fi foarte mare, dar face o mica diferenta – in jur de cateva mii de euro. Acest lucru se datoreaza faptului ca dusurile sunt vazute ca investitii mai ieftine in comparatie cu cazile, indiferent de banii cheltuiti efectiv.

In ultimii ani, este de asteptat ca locuintele sa puna accent pe designuri mai moderne, cum ar fi cazi mari sau cel putin o combinatie de cada plus cabina de dus. Pe scurt, este mult mai practic sa ai o cada in dormitorul tau principal. Intrucat baia dvs. principala va avea un spatiu suficient, nu exista practic niciun motiv sa nu instalati chiar si un mic grup de dus / cada, deoarece poate adauga cu siguranta sute, daca nu mii de dolari, la valoarea casei dvs.

Desigur, pe langa valoarea adaugata locuintei dumneavoastra, a avea o cada de baie este un mix lux de care ar trebui sa ne bucuram. Va invitam pe site la noi spre a vedea selectia de cazi baie din care puteti alege.