Daca te-ai intrebat cum ar trebui sa arate o cada de baie sau care sunt tendintele in 2022, ai ajuns unde trebuie. Pe langa faptul ca comercializam tot ce inseamna obiecte sanitate si de utilare / mobilare al bailor, suntem la curent cu tot ceea ce este nou in domeniu, inclusiv in ceea ce priveste amenajarea bailor, atat a bailor mari cat si a bailor mici.

Baile mici ridica la fileu cele mai mari probleme de amenajare, mai ales atunci cand vrei sa ai si relaxarea pe care ti-o poate da o cada de baie plina cu apa fierbinte.

Citeste si articolul Obiecte sanitare pentru bai mici, solutii de amenajare.

2022 vine sa aduca putina culoare in peisajul si amenajarea bailor. Daca in ultimii ani lumea a preferat un design minimalist, noile curente arhitecturale vin sa rastoarne aceasta monotonie si sa adauge culoare. Alege ce doresti sa pui in valoare.

Cada de baie intre eleganta si curentul funky-trendy-cool

O cada de baie alba, freestanding, este intotdeauna eleganta prin simplitate si forma. E ca rochia neagra, nu ai cum sa gresesti. Cum o scoti in evidenta? Alege o pardoseala indrazneata sau baterii de casa si dus moderne, cu un design care sa iasa in evidenta.

cada baie 120x70

Google este prietenul meu. El imi ofera toate raspunsurile atunci cand am nelamuriri. Stii care sunt cele mai cautate dimensiuni de cazi de baie?

Top 3 cele mai cautate cazi de baie

  1. Cada de baie 150×70
  2. Cada de baie 120×70
  3. Cada de baie 160×70

Cand ai o baie mica este evident faptul ca nu poti avea o cada mare si trebuie sa te adaptezi. Daca cazile care masoara 120×70 ocupa locul 2 inseamna ca exista un grup mare de cumparatori care are nevoie de o cada de baie mica.

Asa cum spuneam mai sus, poti opta pentru o cada de baie alba sau poti alege o cada de maie moderna, colorata sau in nuante si texturi organice.

Curentul Eco, inca pe val in amenajerea bailor

Natura ramane o sursa de inspiratie. „Esentialismul” este o forma moderna de arta care combina eleganta materialelor cu forma si calitatea inalta a fiecarui produs. Tot aici intra si cele de inspiratie organica.

cada de baie 150z70

In ultimul timp accentul cade atat pe design cat si pe functiile pe care le ofera atat cazile de baie cat si bateriile pentru cada sau dus. Se pune accentul pe economia de resurse (apa, curent, gaz) si pe protectia oferita celor mici. De ce ai incalzi apa la 50 de grade daca pentru spalatul pe maini, de exemplu, este suficient ca temperatura sa fie undeva intre 30 si 40 de grade?

De ce sa combini apa rece cu apa calda cand poti avea temperatura optima pentru tine. Trebuie sa invatam sa folosim resursele rational, atat pentru binele nostru (sau pentru bugetul nostru) cat si pentru binele planetei.

Cada de baie ieftina sau pachet complet cada de baie?

Alege o cada de baie ieftina doar daca nu esti sigur de ceea ce iti doresti. Daca stii ce vrei, fa o alegere isteata si achizitioneaza un pachet complet cada de baie si iesi mult mai ieftin decat daca ai cumpara separat fiecare element. 😉

Astea fiind spuse, stii deja ca pe site-ul nostru gasesti cazi de baie moderne cu preturi reduse. Vei gasi mereu pe site cele mai actuale colectii de cazi de baie de la producatori consactati.  Apropos, ai vazut colectia de cazi de baie Oberon de la Villeroy & Bosh?