A trecut ceva timp de cand am vorbit ultima data despre baterii de baie. Bateriile incastrate sunt prezentate ca o optiune actuala si inovatoare in comparatie cu vechile baterii baie clasice. Cu toate acestea, nu este o idee noua, deoarece este inspirata din vechile surse clasice.

Un design minimalist care ofera multe avantaje

Inainte de a incepe sa vorbim despre avantajele pe care ni le ofera robinetele incastrate, este esential sa stim mai intai cum functioneaza instalarea lor. Dupa cum sugereaza si numele, sunt asezate pe perete si, desi de obicei avem ideea ca sunt destul de complexe, adevarul este ca tot ce ne trebuie este o teava in perete pentru a conecta robinetul.

Baterii baie incastrate – cum ne avantajeaza?

In prezent, tipurile de baterii baie incastrate devin foarte populare. Estetica lor minimalista si simplitatea ofera multiple avantaje fata de cele traditionale. Si, de asemenea, ofera o nota inovatoare unei camere.

Urmeaza sa prezentam care sunt beneficiile pe care ni le ofera robinetele incorporate fata de robinetele conventionale. In acest fel, putem decide daca optam pentru ele sau daca le folosim in continuare pe cele traditionale. Desi, la fel ca in toate, robinetele incastrate au si unele dezavantaje, adevarul este ca avantajele lor sunt mult mai pregnant. Te vom lasa pe tine sa judeci.

baterii baie incastrate cada

Economisire spatiu. Principalul avantaj pe care il ofera aceste baterii baie incorporate este ca nu ocupa spatiu. In acest fel, chiuveta nu va fi obstructionata de nimic. In plus, sunt o alegere perfecta pentru acele bai sau bucatarii care nu au prea mult spatiu. Utilizarea verticalitatii este solutia pentru a profita de spatiul disponibil fara a reduce mobilitatea in interior.

Mai mult spatiu sub robinet. Bateriile incorporate sunt destul de populare in baile care urmaresc o estetica minimalista. Totusi, acestea pot fi instalate si intr-o bucatarie, unde spatiul de sub robinet va permite sa efectuati diferite sarcini cu mai mult confort.

Stilul foarte actual. Daca cautam o estetica moderna, orice baterii baie sau bucatarie incorporate indeplinesc toate cerintele. Din moment ce minimalismul a devenit la moda, simplitatea acestui robinet ofera acel stil simplu, dar plin de personalitate.