Amenajarea băii va fi mereu un subiect amplu de dezbătut, căci: „câte bordeie, atâtea obiceiuri”. Fie că vă doriți o baie modernă sau, dimpotrivă, sunteți adeptul stilului clasic, detaliile vor face de fiecare dată diferența. Așadar, o idee bună ar fi să puneți accent pe accesoriile sanitare. Respectând motto-ul celor de la Grohe: „Bucuria pură în apă”, iată că articolul de astăzi vizează tema: de ce să alegi o baterie lavoar Grohe Essence?

Binecunoscutul brand global dedicat furnizării de produse inovatoare pentru utilizarea apei de zi cu zi, a mizat pe principii precum: tehnologie, calitate, design și durabilitate, fapt ce a condus spre crearea unor experiențe deosebite.

Iti recomandam si articolul „Baterii Baie, Incastrate Versus Clasice„.

Și dacă nu cunoașteți elementele distinctive ce o transformă în alegerea potrivită pentru spațiul personal, descriem, în cele ce urmează, punctele forte ale acesteia:

O baterie lavoar Grohe Essence combină designul contemporan cu cele mai noi tehnologii, astfel că, pentru o întrebuințare facilă dispune de opțiunea Grohe Silk Move.

Mai apoi, apreciem funcționalitatea flexibilă, datorată racordurilor de conectare la apă și a sistemului de instalare Grohe Fast Fixation Plus.

De ce este specială o baterie lavoar Grohe Essence?

Astfel, în funcție de nevoile dumneavoastră, raza rotativă a robinetului poate fi reglată la 0°, 150° sau 360°, caracteristică ce asigură control complet de funcționare în orice moment, permițând, în același timp, să blocați pipa de scurgere într-o anumită poziție.

baterie lavoar Grohe Essence romania

Vă doriți un debit de apă perfect adaptat la forma și adâncimea lavoarului? Sunteți în locul potrivit: aflați că optând pentru o baterie lavoar Grohe Essence, acest lucru devine posibil. Explicația este cât se poate de simplă: capătul variabil al pipei de scurgere se reglează la unghiul adecvat în așa manieră încât să vă bucurați de flexibilitate în rutina zilnică.

Și nu uitați: această baterie dispune de un limitator de temperatură, iar debitul ajunge la aproximativ 5,7 litri/ minut. Totuși, specialiștii recomandă ca, pentru rezultate optime, presiunea minimă să fie reglată la 1.0 bar.

Încă stați pe gânduri?