Este obiectul visului oricarui designer de baie: o toaleta eleganta, care economiseste spatiu, fara rezervorul inestetic, care poate fi instalata exact la inaltimea potrivita pentru tine. In plus, natura designului – o toaleta montata pe perete care nu ajunge in contact cu podeaua – face ca zona din jurul ei sa fie curata. De ce trebuie sa optezi pentru un WC suspendat Gala?

In primul rand, rezervorul, realizat din plastic usor si spuma de plastic, se afla in spatele peretelui, prins intr-un suport din fonta sau otel. Acestea sunt instalate intre doua stifturi pentru a oferi suport si un plus de siguranta. Vasul pluteste deasupra podelei, ancorat printr-un sistem de prindere, care poate sustine pana la 400 de kg.

Gala - WC suspendat

Vasele de toaleta montate pe perete sunt o optiune excelenta pentru vestiar si bai private mici. Deoarece nu au o cisterna voluminoasa, nu ocupa prea mult spatiu. Ele pot fi amplasate langa alte corpuri de baie fara ca spatiul sa se simta prea inghesuit. Un WC suspendat Gala montat pe perete ofera, de asemenea, iluzia de spatiu, deoarece foloseste un spatiu gol pe perete, mai degraba decat pe podea.

Cu toate acestea, va trebui sa gasiti un loc bun pentru a-l instala, deoarece trebuie sa existe spatiu pentru a ascunde rezervorul si cadrul ascuns. Datorita utilizarii peretilor cu stifturi si modelelor compacte, acestea sunt in continuare cele mai bune alegeri pentru spatii mici.

Iti recomandam si „Vase WC Suspendate, 5 Motive Sa Faci O Alegere Inspirata

WC suspendat Gala, mai simplu, mai usor

Multi clienti isi fac griji pentru conexiunile ascunse ale conductelor si sansa unor scurgeri viitoare. Inainte ca ele sa fie acoperite, sistemul este testat cu apa pentru a se asigura ca nu exista scurgeri.

Scurgerile dupa acest punct sunt la fel de putin probabile ca si scurgerile de la imbinari de oriunde altundeva in casa. Deja exista sute de de imbinari ale tevilor in casa dvs. sub podea si in spatiile de la mansarda si ca acestea sa se defecteze este un eveniment rar. Conexiunile din cadrul unui WC suspendat Gala sunt la fel de putin probabil sa va cauzeze probleme in viitor