Bateriile Hansgrohe sunt produse din 1901, de la Avantgarde, Modern & Classic. Toate produsele Hansgrohe sunt proiectate la cel mai inalt standard, incorporand, de asemenea, cele mai bune progrese tehnologice. Toate acestea pentru a asigura calitatea si ambianta.

Aceste tehnologii inovatoare sunt disponibile acum si in orice baterie lavoar Vivenis Hansgrohe.
Hansgrohe aduce o dezvoltare inovatoare care adauga mai mult spatiu intre robinet si gura de scurgere. Acestea, in unele cazuri, se rotesc uneori pentru o mai mare libertate de miscare, adaugand un plus de confort, reducand cantitatea de apa consumata.

Hansgrohe Cool Start este o caracteristica suplimentara care ajuta la reducerea consumului de energie si a costurilor. Cand este setata in pozitia din mijloc, va curge doar apa rece, cand este rotita in stanga, va curge apa fierbinte. Ceea ce inseamna ca setati temperatura in functie de nevoile dvs. Acest lucru reduce consumul de energie si reduce impactul asupra mediului si a portofelului/posetei.

Confort excelent pentru utilizator cu baterie lavoar Vivenis Hansgrohe

Proportii generoase, tehnologie sofisticata, operare intuitiva. Design remarcabil, standarde inalte de siguranta si confort sporit considerabil oferit de orice baterie lavoar Vivenis Hansgrohe. Economisiti apa, protejati clima

Vivenis Hansgrohe

Bateriile si dusurile Hansgrohe, care sunt echipate cu tehnologia EcoSmart, necesita cu pana la 60% mai putina apa decat produsele conventionale – fara nicio pierdere a confortului. Aceasta inseamna ca va puteti reduce costurile cu apa si energie si puteti conserva resurse valoroase.
Vivenis Hansgrohe Puravida este dezvoltata pentru viitor, fiind de inalta calitate ca toate produsele Hansgrohe si cea mai inovatoare dintre tehnologiile incorporate.

Cu un aspect sculptural premiat si numeroase accesorii inovatoare, aceasta serie este cu adevarat o capodopera. Hansgrohe Vivenis ofera designului o dimensiune suplimentara, permitand baii dvs. sa devina mai stralucitoare.

Vezi si articolul „Baterie Lavoar Grohe Plus – 5 Motive Să Le Alegi

Aceasta baterie lavoar Vivenis Hansgrohe este fundamentala pentru gama Hansgrohe Modern. Dupa cum se mentioneaza in nume, aceasta gama se refera la a fi modern in stil, deschizandu-va baia prin design. Designul se concentreaza pe satisfacerea tuturor nevoilor, de la adaugarea de confort in oferirea de inaltimi diferite, oferind mai mult spatiu intre gura de scurgere si chiuveta.