Te-ai gândit vreodată cât timp petreci în baie, de-a lungul vieții? Știu, pare hilar, însă conform studiilor, mai mult de 2 ani îl „consumăm” în acest loc. Iată deci, un argument consistent care întărește ideea că merită să îl transformăm într-un spațiu de vis. Indiferent de cum arată baia, când vine vorba de accesorii, nu uita să alegi baterie lavoar Grohe Plus.

Recunoscuți pentru produsele fiabile și rezistente, germanii de la Grohe îmbină calitatea cu eleganța, pentru băi excepționale. Astfel, viziunea clienților completată de talentul creatorilor au condus spre o gamă variată de accesorii de lux.

Iar dacă vrei să te bucuri de un design inovator de ultimă generație, care să confere încredere și control, optează pentru o baterie lavoar Grohe Plus unică și modernă.

5 motive pentru a alege o baterie lavoar Grohe Plus

Și poate te întrebi de ce o recomand? Iată, în cele ce urmează, 5 MOTIVE pentru care bateria Grohe a devenit alegerea numărul 1 în piață:

Mai întâi, discutăm despre designul și potrivirea perfectă cu restul elementelor din baia ta, de la pere de duș la lavoar. Rotundă sau pătrată, forma acesteia oferă atât rezistență, cât și ușurință în utilizare.

În completare, subliniem faptul că prin îmbinarea curbelor cercului și a liniilor clare ale cubului, Grohe Plus are o siluetă arhitecturală, ideală pentru băi moderne.

Baterie Lavoar Grohe Plus pret

De asemenea, înseamnă precizie, rezistență și stabilitate, împreună cu caracteristicile care oferă control tactil și în special, confort termic.

Vrei să știi întotdeauna cât de fierbinte sau rece este apa de la robinet? Iată un motiv în plus să achiziționezi baterie lavoar Grohe Plus: ecranul LED poziționat în partea superioară a bateriei, afișează temperatura, garantând siguranță sporită.

Și cum ar fi dacă ai putea să economisești apă? Nu! Nu e vis! Poate doar un vis transformat în realitate, căci funcția Eco Spray asigură un debit constant de 4 litri/ minut. Aceasta se activează prin simpla mișcare a mâinii în fața pictogramei iluminate, iar rezultatul e uimitor: se reduce consumul de apă, NU și GRADUL DE CONFORT!

Si daca iti place Grohe citeste si „Baterie Lavoar Grohe Essence, Traditie Si Inovatie Intr-Un Singur Produs

Flexibilitatea, un alt argument care vine să te convingă, este asigurată de pipa extractibilă. Ideală pentru curățarea lavoarului sau pentru spălarea pe mâini, te ajută să nu mai fii legat de lavoar, la final, retrăgându-se ușor, până în poziția inițială.

Nu- i așa că te-am convins?