Subway 2.0 este o colectie de mobilier pentru baie atat de versatila incat se potriveste oricarui spatiu, indiferent de marime. Usor de integrat, disponibil intr-o varietate de culori si cu finisaje remarcabile, gama de mobilier Subway 2.0 de la Villeroy&Boch imbina aspectul functional cu designul intr-un mod armonios.

Ce este atat de spectaculos la un mobilier de baie? Felul in care configuratia interna se completeaza cu aspectul extern este o opera de inginerie si design. Spatiul de depozitare este optimizat iar manerele cu finisaje mate sau lucioase adauga acel „ceva” fiecarui corp de mobila pentru baie.

Mobilier baie Subway 2.0 si importanta spatiului de depozitare

Cat de important este aspectul spatiului de depozitat in baie? Maxim! Prosoape, articole de toaleta si o multime de accesorii pot fi ascunse in rafturile inteligente ale mobilierului pentru baie. Tocmai de aceea colectia de mobilier baie Subway 2.0 de la Villeroy&Boch ofera optiuni elegante si versatile de depozitare.

Furniturile alese de producator creeaza un aspect minimalist, usor de integrat in orice design de interior, fie el clasic sau glam.

mobilier baie subway 2.o

Suporturi pentru lavoar de la Villeroy&Boch

Armonioase, suporturile pentru lavoar de la Villeroy&Boch sunt de departe armonia dintre esential si spirit artistic. Spatiul de depozitare este ideal iar designul cu linii geometrice si culori naturale surprinde printr-o eleganta desavarsita.

Cu Subway 2.0 amenajarea spatiului in baie este usoara. Liniile frumoase ale mobilierului de baie creeaza o atmosfera aparte iar culorile pun acel accent minimalist, industrial sau natural care accentueaza designul ales.

Un rol important il joaca si oglinzile pentru baie. Iti recomand si articolul Oglinzi De Baie, Intre Necesitate Si Design.

Individualitate si stil in baie

Simplifica! Alege mobilier de baie care sa transforme spatiul intr-unul organizat si curat. Poti crea un lux accesibil in baie alegand o gama de mobilier practica si estetica si obiecte sanitare de calitate pentru a crea o viziune proprie si de efect in baie.

Se poarta individualitatea! Alege obiecte de mobilier care se potrivesc cu dimensiunile baii si contureaza un design de interior care sa se potriveasca stilului tau fara a pierde din vedere utilitatea intregii bai.