Nu cred sa fi vazut bai fara oglizi de baie. Sunt indispensabile. Desi le gasesti de cele mai multe ori in categoria „mobilier de baie”, eu le consider obiecte care imbina armonios utilul cu designul. Oglinzile si luminile folosite in baie sunt capabile sa dea designului o noua dimensiune.

Asadar, iti recomand sa alegi cu grija oglinzile de baie, mai ales in ideea in care acestea sunt supuse la abur si la variatii de temperaturi.

Oglinzi mari cu sisteme de iluminare integrate

Se poarta oglinzile mari in baie. O oglinda mare permite o reflexie mai mare si, automat creeza ideea de spatiu mai mare. Oglinzile cu iluminare sau cu led sunt excelente, mai ales in ideea in care noi, fetele, avem nevoie de o lumina intensa pentru a aplica un machiaj corect, iar domnii se pot bucura de un barbierit mai comod.

Oglinzi mari cu sisteme de iluminare integrate

Oglinzi patrate sau rotunde pentru baie?

Aici cel mai usor poate sa iti raspunda un designer de interior, mai ales daca ai deja un stil definit in baie. Ideal ar fi ca oglinda sa fie integrata in desginul baii inca din faza initiala, nu la final.

Oglinzile rotunde pentru baie incep sa fie din ce in ce mai populare. Daca designul baii tale se armonizeaza cu o astfel de oglinda cosmetica, nu sta pe ganduri. Clasicilor le fac o recomandare, oglinda de baie cu iluminare integrata si senzor touch de la Kolpa San Gloria.

Oglinda Kolpa San Gloria cu iluminare integrata si senzor touch

www.robinetebaie.ro , Oglinda Kolpa San Gloria 100cm

Daca iti place oglinda de mai sus si mai ales, daca te atrage intreg mobilierul, afla ca este disponibil AICI.

Oglinda cu rama sau oglinda fara rama in baie?

De cele mai multe ori, mai ales in baile cu design minimalist, oglinzile fara rama sunt cea mai inspirata alegere. Daca alegem un stil de amenajare vintage, art deco sau clasic, atunci recomand rame groase, vopsite in culori tematice.

Sunt foarte multe aspecte care care influenteaza aspectul echilibrat al unei bai, inclusiv dimensiunea si amplasarea oglinzii sau oglinzilor.

Pentru baile mici, mai am o recomandare, oglinzi cu brat articulat sau extensibil. Ifi ofera o experienta si o reflexie fidela, ocupa putin spatiu si pot fi indreptate dupa preferinte.

oglinda cu brat extensibil baie