Unul dintre cele mai controversate subiecte si una dintre cele mai dificile alegeri, apar cand avem multe variante. Anii care au trecut, ne-au aratat evolutie, o paleta mare de variante, culori, modele. Cand vine vorba despre vasele de wc, noua moda pentru cei care prefera esteticul, spatiul in plus, automat aleg vasele de wc instalate in perete cu ajutorul unui rezervor incastrat Villeroy&Boch. Baiat ta o sa prinda un alt contur si sens cu ajutorul acestui tip de vac de wc.

Avantajele sunt numeroase si bine stiute de noi toti. Tot ce este ascuns si nu este necesar sa se vada, creaza un aspect mai placut. Spatiul pe care il castigi, mai ales cand baia este destul de mica, este un mare avantaj. Curatenia, datorita acestui vas de wc cu rezervor incastrat Villeroy&Boch, o sa fie mai facila. Nu trebuie sa te mai chinui sa ajungi in spatele rezervorului exterior, sa il cureti, tinand cont ca oricat de des am face curatenie, acolo apare mereu praf. Restul obiectelor sanitare plus mobilierul de baie isi vor gasi mai facil loc, chiar si intr-un spatiu restrans.

Rezervor incastrat pentru o baie minimalista si eleganta

Inaltimea la care se monteaza acest vas de w.c cu Rezervor incastrat Villeroy&Boch ramane la alegerea noastra si asta mi se pare extem de important caci il adaptezi tu in functie de nevoile tale si nu invers.

rezervoare incastrate

Un alt aspect extrem de important, de cand facturile noastre au crescut considerabil, este consumul de apa. Pentru o familie cu doi copii, facturile sunt destul de mari. In ajutorul nostru vine vasul de w.c suspendat caci reduce presiunea de care apa are nevoie pentru a spala eficient resturile. De aici rezulta si un efort mai mic al nostru de curatare al obiectelor sanitare. Alege intelept ceea ce ti se potriveste.

Citeste si Vas WC Suspendat Villeroy & Boch, Recomandarea Noastra Pentru 2022