Fie ca doresti sa iti reamenajezi baia sau abia ti-ai achizitonat viitoarea casa, trebuie sa alegi obiectele sanitare.  Acestea sunt un subiect destul de controversat, mai ales cand nu stii daca sa alegi un vas WC suspendat Villeroy & Boch sau un vas WC clasic.

Pentru inceput ar trebui sa stii care sunt diferentele dintre cele doua si mai ales, ce anume iti doresti tu pentru baia ta. Cred eu ca aici intervine si stilul fiecaruia dintre noi, fie suntem clasici si probabil alegem mereu calea usoara, fie stilul non-conformist, care mereu cauta ceva diferit si special.

WC suspendat, mai estetic, mai igienic

Citeste si „Vase WC Suspendate, 5 Motive Sa Faci O Alegere Inspirata

Daca esti pe stilul clasic si doresti ca efortul sa nu fie prea mare pentru instalarea vasului de wc atunci va recomandam wc-ul clasic. Fara prea mare bataie de cap si fara prea mult timp pierdut la instalarea lui, probabil clasicul este pe gustul vostru. Simplu si clasic, instalat cat ai zice : vas wc.

Daca totusi, esteticul este cel care te atrage, toti vor recomanda Vas WC suspendat Villeroy & Boch. Acesta este un tip de vas WC care este incastrat in perete.

Villeroy & Boch WC suspendat

Bineinteles, instalarea acestuia o sa aiba nevoie de interventia unui instalator profesionist dar rezultatul cu siguranta o sa fie unul deosebit, din punct de vedere estetic.

Vrei mai multe detalii despre Villeroy & Boch? Citeste si Villeroy & Boch, Obiecte Sanitare Fara Varsta

Baile in tendindele din acest an, au majoritatea acest tip de Vas WC suspendat Villeroy & Boch.
Noi femeile privim in special, avantajele care tin de curatenie si intretinerea baii. Asadar, atunci cand acel moment o sa vina, vom avea o baie mai curata, fara obstacole si vom castiga si mai mult spatiu, asadar, sigur avem loc si pentru dulapurile noastre pline de geluri de dus si balsamuri de par.

Dat fiind faptul ca exista atat de multe variante si avem de unde alege, consider ca suntem si sunteti norocosi.

Baia ta, stilul tau.