O modalitate de a aduce stil, eleganta si de a extinde functionalitatea baii este alegerea corecta de obiecte sanitare.

Anterior, baia era vazuta ca un spatiu functional in care nu era nevoie de decoratiuni; doar peretii albi, cada si toaleta. Dar, odata cu trecerea timpului, aceasta zona a devenit o parte importanta a casei in ceea ce priveste decorul.

Pentru a lasa o impresie frumoasa oaspetilor, modernizarea de obiecte sanitare a fost luata in considerare; o baie bine proiectata si eleganta poate da un aspect fascinant locuintei. Culorile, dimensiunea mobilierului, finisajele acestuia si alegerea corecta a accesoriilor vin sa creeze o atmosfera placuta.

obiecte sanitare elegante

Pentru a crea un decor excelent, primul lucru de luat in considerare este dimensiunea baii. In acest fel, vei determina dimensiunea accesoriilor si a mobilierului necesar intr-o baie pentru nevoile zilnice. Alegeti intotdeauna modele compacte pentru a oferi un aspect spatial si curat baii.

Puteti cumpara produse de baie online si le puteti transforma intr-un spatiu complet functional si elegant. O oglinda este unul dintre cele mai des folosite accesorii care nu ar trebui sa lipseasca niciodata intr-o baie.

Un alt accesoriu esential pe langa obiecte sanitare sunt covorasele de baie. Amplasate in exteriorul dusului, covorasele sunt cele care ne impiedica sa umezim baia la iesirea de la dus. Un alt avantaj major este ca ne ajuta sa nu alunecam pe suprafetele alunecoase din baie. Aceste covorase vin in multe forme, culori si chiar texturi pentru a simplifica si mai mult sarcina de decorare a baii.

obiecte sanitare wow

Desigur, aceste accesorii vin in plus pe langa alte obiecte sanitare de baza precum cada, chiveta, toaleta sau chiar cabina de dus. Si acestea sunt un aspect important care va schimba atmosfera baii dumneavoastra si trebuie alese cu grija pentru a obtine aspectul dorit. Din fericire, sunt numeroase magazine online si offline cu o selectie larga de obiecte sanitare, din diverse materiale si intr-o paleta larga de culori, potrivite pentru toate buzunarele.