Eu, incet-incet, cred ca ma indrept catre o noua meserie, aceea de designer de interior. Imi place sa ma ocup de designul bailor si sa aleg obiecte sanitare care sa puna in valoare un spatiul. Am descoperit colectia de lavoare My Nature de la Villeroy&Bosh si abia astept sa ma ocup de baile prietenilor.

Cred ca asa au inceput mai toti sa faca meserie, lucrand gratis pentru prieteni si membrii familiei. 🙂 Coafeza mea ma folosea drept cobai in perioada facultatii, cosmeticiana se ocupa de mine in baia sau bucataria proprie iar Elena, care este acum designer vestimentar ne modifica hainele lucrand rudimentar doar cu ac, ata si foarfece. Eu sunt pregatita sa ma ocup de designul bailor prietenilor mei si sa folosesc unele din cele mai frumoase lavoare de la Villeroy&Bosh.

My Nature, o colectie indrazneata de lavoare de la Villeroy&Bosh

Spun indrazneata pentru ca lavoarele My Nature au o forma care pare ca se pierde si se reuneste in urmatoarea clipa. Par noi si vechi in acelasi timp, lucru care iti permite sa le intregrezi in foarte multe stiluri de design.

Colectia de lavoare My Nature de la Villeroy&Bosh surprinde printr-o simplitate complicata 🙂 .  Au montaj pe blat, ceea ce mie ii place maxim pentru ca toti avem de ascuns in baie tot felul de dezinfectanti si detergenti.

Albul laptos acceantueaza formele fluide. Scurgerea alba transforma lavoarul intr-un obiect de arta. Poti face arta in baie cu aceste lavoare.

Personal, as alege sa completez functionalitatea si designul cu baterii rotunde, nu as „sparge” aspectul fluid cu baterii patrate. Iata alegerea mea in materie de baterii pentru lavoarele My Nature:

Priveste cum alegerea bateriei poate schimba stilul de design. Daca bateria alba de la Grohe continua  si contureaza un stil eco, cea de laHansgrohe vine sa accentueze ideea de natural. Fiecare obiect sanitar poate schimba povestea si designul.

As alege sa asez lavoarele My Nature pe blaturi din lemn natur, poate chiar lemn vechi, reciclat.

Dupa ce aleg obiecte sanitare dragi sufletului meu si reamenajez cateva bai, in functie de feedback, ma apuc de o noua facultate sau nu. Timpul nu e de partea mea, dar nici dusman nu imi e.

Autor: Nicoleta Pomer