In pandemie, multi dintre noi am muncit de acasa. Multa, multa monotonie. Nu puteam iesi din casa, motiv pentru care, cred ca am vazut toate documentarele de pe Netflix. Unul dintre ele era despre obiecte sanitare Ideal Standard.

Asa am descoperit ca stam in baie 1,5 ani iar pe toaleta, nu o sa va vina sa credeti : stam 92 de zile (apropo, barbatii stau cu patru minute mai mult decat femeile ); mi-am confirmat mie ca baia este locul de relaxare al multora dintre noi.

Recunosti si tu ca uneori te afunzi in cada si uiti sa mai iesi din ea ? Iti iei alaturi paharul de vin, ii dai drumu pe fundal lui Bocelli, inchizi ochii si esti in Portofino.

Pandemia a facut si lucruri bune, vreau sa cred, desi prietenul meu cand vede ca incep sa masor prin casa sau caut idei de decor pe internet, se inchina si se roaga sa nu incepem sa redecoram. Hmm, as vrea sa scriu ca glumesc dar nu, nu o fac.

Suntem in anul 2021, era digitalizarii si evolutiei, vreau sa vin cu ceva nou in materie de tendinte in baie.

Am inceput sa ma interesez si sa vad ce este in topul must have in baie. Si am gasit: obiecte sanitare Ideal Standard. De ce? Pentru ca au un design  unitar si propun solutii practice si estetice pentru orice spatiu, mic sau mare. Prima decizie a fost sa renuntam la clasicul dus si sa adoptam ceva mai elegant si sofisticat, adica dusul incastrat. A fost cea mai buna decizie, a schimbat complet aerul baii, dar a creat si mai mult spatiu.

Adio tevi, bun venit, baterii de control

Vasul acela de toaleta enorm, a fost o placere sa il inlocuim cu toaleta suspendata de la Ideal Standard. Dupa cum spuneam mai sus, baia noastra era deja mica, dar cu acel vas enorm de mare, lua foarte mult din spatiu. Baia, acum, se simte mult mai aerisita, mai spatioasa si mai moderna.

Marele avantaj al spatiului mai mare datorita dusului incastrat si toaletei suspendata a fost, faptul ca am putut monta, in sfarsit, un bideu Ideal Standard.

Bideul, din pacate la noi nu este la fel de popular ca in alte parti ale lumii dar cu siguranta vor iesi in evidenta mult mai mult in viitor. Igiena este acum mai mult ca oricand, iar bideul este o solutie extrem de practica si usoara.

Era sa uit de bateriile de control. Ele nu sunt o fita, sunt doar un plus de confort. Odata ce le ai , vei intelege.

Am ales obiecte sanitare Ideal Standarn in urma unei emisiuni si ma felicit pentru acest lucru.

Autor: Nicoleta Pomer