Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place sa impartasesc din ceea ce stiu. Si stiu ca pot avea incredere deplina in alegerea mea atunci cand recomand in bai obiecte sanitare Grohe. Stiu ca le recomand celor care ma citesc un pachet complet: calitate, design, tehnologie si pret rezonabil.

Hai sa intram direct in miezul problemei! Iti spun cu sinceritate ca voi incerca sa ma opresc la 10 motive, deja imi zboara prin fata ochilor tot felul de baterii Grohe, una mai faina decat alta. 🙂

1. Traditie in obiecte sanitare si baterii

Iti vine sa crezi sau nu, Grohe s-a apucat de facut baterii sanitare de prin 1911 si de atunci si pana in prezent s-a dezvoltat dintr-o afacere de familie intr-un colos de renume mondial care vine cu solutii tehnologice si holistice pentru a fi cat mai prietenos cu mediul inconjurator. „Made in Germany” cantareste mult in piata obiectelor sanitare, iar Grohe vine sa intareasca acest sigiliu prin traditie si calitate.

2. Design pentru toate gusturile

Moda e trecatoare si atunci and faci achizitii pentru baie trebuie sa tii cont ca acestea sunt pe termen lung. Din acest motiv cei de la Grohe lucreaza cu designeri si arhitecti care iau in serios designul de produs si creaza colectii tinta: minimalism, retro, lux, senzual, briliant sau clasic.

Fie ca vorbim despre baterii Grohe, fie ca vorbim despre lavoare sau vase WC, toate au la baza un concept, un design care se inspira din curente artistice, din arhitectura monumentelor istorice, din moda sau din natura.

3. Durabilitate si intretinere usoara

Poate cu acest lucru trebuia sa incep… In baie ai nevoie de baterii si obiecte sanitare care sa fie rezistente, usor de curatat si intretinut, care sa reziste in timp si sa se comporte ca si cum ar fi noi. Unul din marile avantaje ale obiectelor sanitare Grohe calitatea produselor testata in peste 100 de ani de experienta.

4. Inovatie si autodepasire

Steve Jobs spunea: „keep looking! don’t settle!” Pentru unii acesta este un mod de viata. Si pentru ca vorbim despre baterii de baie Grohe (baterii pentru lavoar, baterii pentru cada, baterii pentru dus) vorbim despre baterii si robinete care economisesc apa, care au posibilitatea de reglaj al debitului si termostat incorporat.

5. Baterii lavoar cu termostat Grohe

Eu sunt un mare fan al tehnologiei care contribuie la ridicarea nivelului de confort. De cate ori ti s-a intamplat ca apa sa devina prea fierbinte in timp ce te speli pe maini sau in timp ce faci dus? Daca alegi baterii lavoar Grohe cu termostat problema ta s-a rezolvat. Mai mult decat atat, daca ai copii, poti seta temperatura optima pentru voi si cresti astfel nivelul de siguranta. Suna bine?

6. Baterii cu monocomanda

Stiai ca bateriile cu monocomanda sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de apa si agent termic? Daca apa este prea calda o racesti pornind si apa rece, folosesti doi robineti simultan.

In urma cu cativa ani m-am indragostiti de o baterie de baie cu robineti oldies, din aceea cu doua rotite ca cele pe care le au mereu instalatorii la indemana. M-am despartit greu de ea, ecologista din mine a ales optimizarea consumului si a costurilor. Sunt o ecologista convinsa si iau toate masurile necesare pentru a contribui la o lume mai curata fara sa imi pese ce fac cei din jur. Cred in puterea exemplului si stiu ca cel putin copiii mei vor creste facand acelasi lucru.

baterii si coloane de dus grohe

7. Sisteme de dus cu functii

Daca in urma cu ceva ani (a se citi inainte de aparitia copiilor 🙂 ) imi placeau baile lungi, imi placea sa citesc in cada in serile reci de iarna, acum, dusul este o binecuvantare. Nu mai am timp sa ma alint dar merit cel putin cu un sistem de dus Grohe care sa imi spele si maseze simultan fiecare muschi (sunt invizibili, dar exista).

Vrei jet de tip ploaie? Done! Vrei jet de tip cascada? Done! Vrei jet cu bule de aer tip sampanie? Done! Vrei un tip de jet pe para de dus si alt tip de jet pe coloana de dus? Done! Dupa un astfel de dus te incarci cu energie pozitiva. Multumesc Grohe!

8. Incastrarea si ingroparea obiectelor sanitare

Grohe s-a gandit la toate si la toti. Daca unuii au bai spatioase, altii au la dispozitie spatii foarte mici care trebuie valorificate maxim, fiecare mm² conteaza. Tocmai de accea sistemele de sus ingropate sau vasele de toalete incastrate sunt o solutie pentru managementul spatiilor mici.

Pe langa faptul ca economisesc spatiu, trebuie sa recunoastem ca sunt mai aspectoase si mai usor de curatat. Daca esti obsedata de curatenia in baie atunci stii la ce ma refer. Daca ai baieti atunci ma intelegi si mai bine. 🙂

9. Vase wc fara rama

Stii cata mizerie se poate ascunde sub rama wc? Pune-ti o manusa de unica folosinta pe mana, ia un servetel si trece-l pe sub rama. Scarbos?! E timpul sa treci la nivelul urmator si sa te bucuri de un obiecte sanitare care mentin un climat antibacterian in baia ta.

Ceramica folosita de Grohe in productia de obiecte sanitare este brevetata  (GROHE PureGuard) si contine ioni antibacterieni. Astfel, nu doar ca vei avea o baie mai curata, dar vei reduce si consumul de substante de curatare care stii si tu cat de nocive sunt pentru mediul acvatic (citeste eticheta).

10. Triplu vortex Grohe

Ce face fiecare in „privata” il priveste, dar curatenia din baie ne priveste pe toti. Tocmai de accea cei e la Grohe au dezvoltat un vortex pe cat de puternic pe atat de silentios care curata cu succes vasul de toaleta. Nu va mai fi nevoie sa tragi apa de 2-3 ori, sa folosesti perii de curatare care numai igienice nu sunt, etc.

Hai ca am enumerat aici 10 motive mari si late pentru care sa folosesti barerii si obiecte sanitare in baie marca Grohe. Ramai apropape, voi reveni curand cu alte lucruri de interes pentru tine.

Autor: Nicoleta Pomer